Živáňská pečeně

Preparation time Doba přípravy: 40 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 250g vepřové kýty
  • 250g skopové kýty
  • 250g hovězí svíčkové
  • 250g slaniny
  • 4 cibule
  • sladká mletá paprika
  • kmín
  • sůl

Postup

Maso jemně naklepeme a nakrájíme na kostky. Osolíme, okořeníme mletou paprikou a kmínem a necháme několik hodin odležet na chladném místě.

Jednotlivé druhy masa napichujeme na jehlice střídavě s nakrájenou cibulí a kostkami slaniny. Důležité je nešetřit slaninou ani cibulí. Poté ogrilujeme či pečeme na oleji do měkka.

Podáváme s vařenými bramborami obložené drobně nasekanou cibulí, hořčicí a kyselou okurkou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 2/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: