Zeleninové lečo

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 2 lžíce sádla
  • 1 cibule
  • 3 velká rajčata
  • 2 zelené papriky
  • 3 červené papriky
  • 4 vejce
  • rajský protlak
  • sladká mletá paprika
  • mletý pepř
  • sůl

Postup

V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji zesklovatět. Okořeníme lžící sladké papriky a dobře promícháme. Přidáme omytou a na tenké proužky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a podlijeme 50ml vody. Pod pokličkou podusíme přibližně 3 minuty.

Přidáme spařená a oloupaná rajčata a odkryté dusíme do měkka. Poté vmícháme rozšlehaná vejce a jednu až dvě lžíce rajského protlaku a chvilku prohřejeme.

Podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: