Zbojnické topinky

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • chléb
  • 250g vepřové kýty
  • 250g hovězí roštěné
  • 2 menší cibule
  • 2 kapie
  • 2 feferonky
  • 2 stroužky česneku
  • solamyl
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Maso nakrájíme na malé nudličky, opepříme, osolíme a promícháme se lžičkou solamylu rozmíchanou v troše vody. Za stálého míchání orestujeme na rozpáleném oleji. Poté přidáme nakrájenou cibuli, feferonky, kapie a znovu orestujeme.

Směs podáváme na topince potřené česnekem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: