Žampionové omelety

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 8 vajec
  • 100g žampionů
  • petrželka
  • sůl
  • máslo

Postup

Omelety je vhodné připravovat z mladých hub. Žampiony očistíme, zbavíme noh a hlavy nakrájíme nadrobno. Podusíme je na lžičce másla, osolíme a smícháme s petrželkou. Necháme vychladnout.

Vejce rozmícháme s trochou vody a osolíme. Na pánvi rozpálíme máslo, na které lijeme vzniklou hmotu. Přidáme žampionovou směs a smažíme, dokud omeleta neztuhne. Poté přiklopíme poklicí a necháme chvíli dojít.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: