Zálesácké topinky

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • chléb
  • 200g anglické slaniny
  • 350g sterilovaných fazolí
  • 3 stroužky česneku
  • 1 větší cibule
  • sekaná pažitka
  • kečup
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Fazole slijeme a necháme okapat. Plátky slaniny opečeme na oleji. Vyjmeme je, do výpeku vložíme fazole, přidáme kečup, osolíme, opepříme a krátce prohřejeme.

Krajíce chleba opečeme na oleji, potřeme česnekem, poklademe fazolemi a plátky slaniny. Zdobíme kolečky cibule a sekanou pažitkou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: