Základní úprava sojového masa

Suroviny:

  • 100g sojového masa
  • 3 stroužky česneku
  • 1 kostka bujonu
  • 1 cibule
  • mletý pepř
  • 0,5 lžičky soli

Postup

Tento recept popisuje jednu z možností jak uvařit sojové maso pro další zpracování v ostatních receptech.

Do 600ml vroucí vody vložíme kostku bujonu, oloupanou cibuli a česnek, opepříme a osolíme. Zamícháme, vložíme sojové maso a 15 minut povaříme. Sundáme z plotýnky a necháme 30 minut odstát. Nakonec slijeme a vymačkáme přebytečnou vodu.

Do nálevu můžeme dle chuti přidat také další koření, například tymián, majoránku, oregano, zázvor, sojovou omáčku, kořenovou zeleninu a podobně.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 3/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: