Vinný grog

Preparation time Doba přípravy: 20 minut
Number of servings Počet porcí: 1

Suroviny:

  • 1,5 dl červeného vína
  • 1 lžíce cukru
  • 1/2 lžičky citronové kůry
  • 2 hřebíčky
  • 1 cl koňaku
  • 1 cl citronové šťávy

Postup

Do vína vložíme cukr, citronovou kůru, hřebíčky a uvedeme do varu. Krátce svaříme, víno přecedíme a nalijeme do silnostěnné sklenice. Přimícháme koňak a citronovou šťávu.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: