Vepřové rizoto

Preparation time Doba přípravy: 40 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 400g vepřového
  • 300g rýže
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 2 rajčata
  • 150g žampionů
  • 100ml bílého vína
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Uvaříme dušenou rýži.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a ze všech stran osmahneme. Papriku nakrájíme na kostky, rajčata spaříme v horké vodě a oloupeme. Nakrájíme je a společně s paprikou vmícháme k masu. Opepříme, osolíme a chvilku dusíme.

Žampiony nakrájíme na plátky, přidáme ke směsi a podlijeme trochou vína. Po malé chvilce vmícháme dušenou rýži a chvilku prohřejeme.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: