Vepřové na pivě

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 600g vepřové plece bez kosti
  • 1 cibule
  • světlé pivo
  • hladká mouka
  • kmín
  • nové koření
  • sůl
  • máslo
  • olej

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme osolené maso nakrájené na menčí hranolky, kmín a několik kuliček nového koření. Maso ze všech stran osmahneme, podlijeme dvěma lžícemi vody, sklenicí piva a dusíme.

Z mouky a másla připravíme jíšku. Jakmile je maso téměř měkké, zahustíme omáčku jíškou a dusíme do měkka.

Podáváme s rýží nebo houskovými knedlíky.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: