Vepřové na hlívě ústřičné

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 plátky vepřového
  • 300g čerstvé hlívy
  • 1 cibule
  • 100g anglické slaniny
  • 2 lžíce másla
  • hladká mouka
  • mletá sladká paprika
  • sůl
  • mletý pepř

Postup

Slaninu nakrájíme na malé kostičky, hlívu propláchneme a pokrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno.

Na másle osmahneme slaninu a zpěníme cibuli. Plátky masa osolíme, opepříme a z obou stran zprudka opečeme. Přidáme papriku, hlívu, lehce podlijeme a dusíme do měkka.

Jakmile je maso hotové, vyjmeme jej a udržujeme v teple. Omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a 15 minut povaříme.

Podáváme s rýží.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: