Vepřové hranolky po Portugalsku

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g libové vepřové plece
  • 2 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • mletá sladká paprika
  • kečup
  • olej
  • sůl

Postup

Maso nakrájíme na středně velké hranolky a ze všech stran osmažíme na rozpáleném oleji. Maso podlijeme trochou vody, přidáme prolisovaný česnek, okořeníme, osolíme a opepříme. Přibližne 25 minut dusíme do měkka.

Poté vmícháme 8 lžic kečupu a necháme šťávu odpařit, aby zhoustla. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a za stálého míchání jednu až dvě minuty podusíme. Ihned podáváme, nejlépe s dušenou rýží.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: