Vepřová játra na cibulce

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g vepřových jater
  • pepř
  • hladká mouka
  • cibule
  • olej

Postup

Cibuli nadrobno nakrájíme a na oleji osmahneme dozlatova. Vepřová játra nakrájíme na plátky, opepříme a osmahneme z obou stran. Zalijeme vodou či vývarem a dusíme přibližně 15 minut.

Játra podáváme s rýží.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: