Vařený jazyk

Preparation time Doba přípravy: 120 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • hovězí jazyk
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • nové koření
  • celý pepř
  • sůl
  • bobkový list

Postup

Jazyk dáme do studené vody a přivedeme k varu. Osolíme, přidáme několik kuliček pepře a nového koření, bobkový list, celou cibuli a česnek. Vaříme do měkka.

Jakmile je maso hotové, zalijeme ho studenou vodou a sloupneme blánu.

Podáváme s hořčicí, křenem a chlebem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: