Těstoviny vnitrozemského rybáře

Preparation time Doba přípravy: 25 minut
Number of servings Počet porcí: 2

Suroviny:

  • 250g těstovin
  • 1 konzerva tuňáka v oleji
  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 malé cibule
  • 3 stroužky česneku
  • kečup
  • olej
  • mletý pepř
  • sůl

Postup

Těstoviny uvaříme al dente ve slané vodě s kapkou oleje.

Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli a česnek. Obojí necháme zesklovatět na oleji z tuňákové konzervy. Zbylý olej a šťávu z konzerv vylijeme a ryby přidáme do pánve. Opepříme, přidáme lžíci kečupu a krátce povaříme.

Podáváme na těstovinách, dle chuti můžeme sypat strouhaným sýrem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 3/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: