Těstovinový salát s tuňákem

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 200g těstovin
  • 1 velká konzerva tuňáka
  • 100g červených fazolí v konzervě
  • 50g fazolových lusků
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • šťáva z 1/2 citronu
  • malý bílý jogurt
  • petrželka
  • sůl
  • olej

Postup

Těstoviny uvaříme al dente ve slané vodě a necháme okapat. Fazolové lusky pokrájíme, krátce povaříme ve slané vodě, scedíme a necháme okapat. Petrželku nasekáme nadrobno, vejce uvaříme natvrdo. V bílém jogurtu dobře rozmícháme olej z tuňáka, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Lehce osolíme.

Těstoviny s fazolovými lusky, tuňákem, fazolemi a petrželkou. Zalijeme jogurtovou zálivkou a lehce promícháme.

Podáváme ozdobené čtvrkami vajec.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: