Těstovinový salát s mletým masem
Doba přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 300g těstovin (motýlci)
- 250g mletého masa
- 400g zelených fazolových lusků
- 1 cibule
- 1 citron
- 1 červená paprika
- 2 nakládané feferonky
- kečup
- mletý pepř
- sůl
- olej
- ocet
Postup
Těstoviny uvaříme ve slané vodě na skus. Fazolové lusky povaříme přibližně 10 minut ve slané vodě. Scedíme a necháme okapat.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Promícháme s mletým masem, přidáme lžíci kečupu, osolíme a opepříme. Maso za stálého míchání opečeme na pánvi na oleji. Jakmile je hotové, sundáme jej a promícháme s těstovinami.
Papriku nakrájíme na tenké plátky a feferonky na kroužky. Vymačkáme šťávu z citronu a smícháme s 5 lžícemi oleje a 2 lžícemi octa. Osolíme, opepříme a promícháme s paprikou a feferonkami. Promícháme s těstovinami.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Celkové hodnocení: 1/5