Těstovinový salát s mletým masem

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 300g těstovin (motýlci)
  • 250g mletého masa
  • 400g zelených fazolových lusků
  • 1 cibule
  • 1 citron
  • 1 červená paprika
  • 2 nakládané feferonky
  • kečup
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej
  • ocet

Postup

Těstoviny uvaříme ve slané vodě na skus. Fazolové lusky povaříme přibližně 10 minut ve slané vodě. Scedíme a necháme okapat.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Promícháme s mletým masem, přidáme lžíci kečupu, osolíme a opepříme. Maso za stálého míchání opečeme na pánvi na oleji. Jakmile je hotové, sundáme jej a promícháme s těstovinami.

Papriku nakrájíme na tenké plátky a feferonky na kroužky. Vymačkáme šťávu z citronu a smícháme s 5 lžícemi oleje a 2 lžícemi octa. Osolíme, opepříme a promícháme s paprikou a feferonkami. Promícháme s těstovinami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 1/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: