Tatarák
Doba přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 500g pravé svíčkové
- 1 menší cibule
- 2 vejce
- plnotučná hořčice
- kečup
- worcester
- cayenský pepř
- mletý pepř
- sůl
Postup
Maso necháme jeden až dva dny odležet. Očistíme jej a 2x až 3x přemeleme nebo najemno naškrábeme nožem.
Cibuli pokrájíme na jemno, z vajec oddělíme žloutky. Syrové maso osolíme, opepříme a přidáme cayenský pepř. Vmícháme cibuli, žloutky, lžíci hořčice, lžíci kečupu a ochutíme worcesterem. Vše dobře promícháme a necháme odležet.
Podáváme s topinkami.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Celkové hodnocení: 5/5