Tatarák

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g pravé svíčkové
  • 1 menší cibule
  • 2 vejce
  • plnotučná hořčice
  • kečup
  • worcester
  • cayenský pepř
  • mletý pepř
  • sůl

Postup

Maso necháme jeden až dva dny odležet. Očistíme jej a 2x až 3x přemeleme nebo najemno naškrábeme nožem.

Cibuli pokrájíme na jemno, z vajec oddělíme žloutky. Syrové maso osolíme, opepříme a přidáme cayenský pepř. Vmícháme cibuli, žloutky, lžíci hořčice, lžíci kečupu a ochutíme worcesterem. Vše dobře promícháme a necháme odležet.

Podáváme s topinkami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: