Sýrová jehla

Preparation time Doba přípravy: 20 minut
Number of servings Počet porcí: 2

Suroviny:

  • 300g eidamu
  • chléb
  • 2 vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • olej

Postup

Chléb a sýr nakrájíme na trojúhelníčky. Napícháme na špejle a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.

Osmažíme na rozpáleném oleji.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: