Strážnický divoký šíp

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 600g hovězího (nejlépe ze svíčkové)
  • 250g uzené klobásy
  • 2 kapie
  • 200g sterilovaného hrášku
  • 200g rýže
  • kečup
  • hřebíček
  • máslo
  • 1 cibule
  • chilli koření
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Rýži uvaříme v osolené vodě s několika hřebíčky.

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pokrájíme na kostky a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na špízové jehly či špejle. Ze všech stran opečeme na oleji, podlijeme a dusíme do měkka.

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kapie, okapaný hrášek, tři lžíce kečupu a podlijeme troškou vody. Chvilku podusíme a přidáme uvařenou rýži. Prohřejeme a podáváme se špízy.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: