Staročeská pučálka

Suroviny:

  • 250g hrachu
  • olej
  • pepř
  • sůl

Postup

Hrách propláchneme, dáme do vody a necháme přes noc nabobtnat na teplém místě.

Vodu slijeme, hrách rozložíme na talíř nebo tác a do poloviny zalijeme. Necháme 1 až 2 dny dokud hrách nevzklíčí.

Poté vodu slijeme a hrách krátce opražíme. Osolíme, opepříme a podáváme jako přílohu.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 2.50/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: