Špagety s česnekem a šalvějí

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g špaget
  • 4 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • hrst čerstvé šalvěje
  • sůl
  • olivový olej

Postup

Tento recept je variací na známé Aglio Olio Peperoncino.

Špagety uvaříme al dente ve slané vodě, slijeme a část vody dáme stranou.

Šalvěj nasekáme na kousky. Česnek a feferonku nakrájíme na kolečka a osmahneme na olivovém oleji.

Jakmile česnek trochu zezlátne, přidáme šalvěj a trochu vody, ve které jsme vařili špagety.

Minutku až dvě povaříme a přidáme uvařené špagety, které v pánvi s omáčkou řádně promícháme. Ihned podáváme.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: