Sojové maso v zázvorovém těstíčku

Preparation time Doba přípravy: 50 minut
Number of servings Počet porcí: 2

Suroviny:

  • 200g sojových kostek
  • 2 vejce
  • 100g škrobové moučky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 meší zázvor
  • sojová omáčka
  • sůl
  • olej

Postup

Sojové maso půl hodiny vaříme ve větším množství osolené vody. Poté jej slijeme, necháme okapat a opatrně vymačkáme přebytečnou vodu.

Mezitím nastrouháme zázvor a smícháme jej se škrobovou moučkou, rozklepnutými vejci a prolisovaným česnekem. Těstíčko osolíme a zakapeme sojovou omáčkou.

Uvařené maso v těstíčku obalíme a necháme několik hodin odležet. Poté jej osmažíme na oleji do zlatova.

Podáváme s dušenou rýží.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: