Sojové maso v zázvorovém těstíčku
Doba přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2
Suroviny:
- 200g sojových kostek
- 2 vejce
- 100g škrobové moučky
- 2 stroužky česneku
- 1 meší zázvor
- sojová omáčka
- sůl
- olej
Postup
Sojové maso půl hodiny vaříme ve větším množství osolené vody. Poté jej slijeme, necháme okapat a opatrně vymačkáme přebytečnou vodu.
Mezitím nastrouháme zázvor a smícháme jej se škrobovou moučkou, rozklepnutými vejci a prolisovaným česnekem. Těstíčko osolíme a zakapeme sojovou omáčkou.
Uvařené maso v těstíčku obalíme a necháme několik hodin odležet. Poté jej osmažíme na oleji do zlatova.
Podáváme s dušenou rýží.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.