Smažená vinná klobása

Preparation time Doba přípravy: 20 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g vinné klobásy
  • olej

Postup

Vinnou klobásu rozdělíme na stejně dlouhé části, které stočíme a upevníme špejlí. Z obou stran opečeme na mírném ohni.

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4.67/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


  1. VeklyBubak
    19. Srp. 2010, 12:01

    Opravdu bez mouky?

  2. aredhel
    19. Srp. 2010, 21:28

    Já ji většinou dělám tak, ale jinak máte pravdu. Dělá se také obalená v hladké mouce, případně v trojobalu. Děkuji za připomínku.

Nový recept

Další recepty v kategorii: