Šmakoun z Kalifornie

Preparation time Doba přípravy: 40 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 ks Šmakouna
  • 200g žampionů
  • 200g drůbežích jater
  • 200g tvrdého sýra
  • 120ml smetany
  • 3 vejce
  • 1 cibule
  • olej

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a dozlatova osmahnene na pánvi. Přidáme Šmakouna a drůbeží játra nakrájená na kostičky, na proužky nakrájenou šunku a osmahneme. Přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, podlijeme trochou vody a dusíme 3 až 5 minut.

Směs přendáme do zapékací mísy. Vejce rozšleháme a smícháme s nastrouhaným tvrdým sýrem a smetanou. Směsí přelijeme Šmakouna v zapékací míse a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů. Přibližně 20 minut zapečeme.

Podáváme s vařenými bramborami nebo topinkami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: