Selská omeleta

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 vejce
  • 100g vařených brambor
  • kabanos
  • cibule
  • petržel
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Klobásu osmažíme na oleji. Zpěníme přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na malé kostky nakrájené brambory.

Vejce rozšleháme s trochou vody, osolíme a opepříme. Vlijeme do pánve a posypeme nasekanou petrželovou natí. Omeletu smažíme dokud neztuhne, poté přiklopíme poklicí a necháme chvíli dojít.

Podáváme s bílým pečivem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: