Šavle svatého Celestýna
Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 600g vepřové kýty
- 250g čabajky
- 100g slaniny
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- mletý pepř
- sůl
- olej
Postup
Maso nakrájíme na kostky, opepříme a potřeme česnekem utřeným se solí. Zalijeme olejem a uložíme do chladu na 6 až 8 hodin.
Čabajku uvaříme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na kousky. Na špízové jehly střídavě napichujeme maso, čabajku, cibuli a slaninu. Špízy grilujeme, nebo opékáme na pánvi.
Podáváme s bramborákem nebo pečivem.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.