Šavle svatého Celestýna

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 600g vepřové kýty
  • 250g čabajky
  • 100g slaniny
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Maso nakrájíme na kostky, opepříme a potřeme česnekem utřeným se solí. Zalijeme olejem a uložíme do chladu na 6 až 8 hodin.

Čabajku uvaříme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na kousky. Na špízové jehly střídavě napichujeme maso, čabajku, cibuli a slaninu. Špízy grilujeme, nebo opékáme na pánvi.

Podáváme s bramborákem nebo pečivem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: