Rybí rizoto

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 300-400g filé
  • 300g rýže
  • 1 cibule
  • 3 rajčata
  • 500ml hovězího vývaru
  • hladká mouka
  • máslo
  • 150g sterilované kukuřice
  • bobkový list
  • zázvor
  • šafrán
  • petrželka
  • sůl
  • olej

Postup

Rybí filé nakrájíme na kousky, pokapeme citronem a zaprášíme moukou. Osolíme a na másle opečeme.

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme propláchnutou rýži a opečeme. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, nakrájíme a přidáme k rýži společně s kukuřicí. Okořeníme špetkou zázvoru, šafránu a přidáme bobkový list. Za stálého míchání a podlévání vývarem dusíme do měkka.

Hotovou rýži smícháme s opečeným filé a můžeme podávat.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: