Rybí filé Tihány

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 600g filé
  • 200ml smetany
  • 100ml bílého vína
  • 60g kečupu
  • hladká mouka
  • šťáva z 1 citronu
  • sůl

Postup

Porce filé pokapeme citronovou šťávou a necháme v chladu odležet jednu až dvě hodiny. Poté filé osušíme, obalíme v hladké mouce a pomalu z obou stran osmažíme na oleji. Rybu vyjmeme, vložíme na rozehřáté talíře a udržujeme v teple.

Smetanu rozmícháme se lžící hladké mouky a společně s kečupem a bílým vínem přidáme do tuku na pánvi. Zamícháme a krátce povaříme.

Filé podáváme s vařenými bramborami přelité omáčkou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: