Roštěná na zeleném pepři

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 650g roštěnce
  • 350g zakysané smetany
  • 150g bílého jogurtu
  • nakládaný zelený pepř
  • citronová šťáva
  • cukr
  • sůl
  • worcester
  • olej

Postup

Nejprve připravíme zálivku smícháním smetany a bílého jogurtu. Přidáme dvě lžíce nakládaného zeleného pepře, lžíci citronové šťávy, lžičku cukru a osolíme. Zálivku uložíme do lednice a necháme odležet.

Odleželý roštěnec lehce naklepeme a nařízneme na krajích. Osolíme, pokapeme worcesterem, olejem a necháme několik hodin odležet v lednici.

Maso opečeme z obou stran na oleji doměkka a podáváme přelité zálivkou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: