Ražniči

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g vepřového masa
  • 100g slaniny
  • cibule
  • 1 červená paprika
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup

Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme na kostky vhodné pro napichování.

Maso napichujeme na špejle střídavě s kousky cibule, slaniny a červené papriky. Potřeme olejem a necháme chvilku odležet.

Ražniči pečeme v troubě či grilujeme přibližně 15 až 20 minut.

Podáváme s brambory.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 1/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: