Rajská omáčka

Preparation time Doba přípravy: 120 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500ml vývaru
  • 400g rajčat
  • 1 cibule
  • hladká mouka
  • bobkový list
  • nové koření
  • celý pepř
  • cukr
  • sůl
  • olej

Postup

Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na troše oleje. Vmícháme mouku a připravíme cibulovou jíšku. Zalijeme studeným vývarem.

Rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a nakrájíme. Přidáme je do vývaru společně s několika kuličkami pepře, nového koření a jedním bobkovým listem. Osolíme a vaříme dokud se rajčata nerozvaří.

Poté omáčku zcedíme a přidáme lžičku cukru. Podáváme s těstovinami nebo knedlíky a hovězím masem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: