Pstruh po žebrácku

Suroviny:

  • 2 pstruzi
  • 2 cibule
  • 75g žampionů
  • 1 dl bílého vína
  • 100ml hovězího vývaru
  • strouhaná sušená kůrka chleba
  • máslo

Postup

Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Pstruhy nasolíme a narovnáme do mísy. Posypeme je sekanými žampiony, zalijeme vínem a necháme péct v troubě. Po deseti minutách přidáme malou sběračku vývaru, zasypeme strouhaným chlebem a necháme zapéci do měkka.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: