Provensálské vepřové kotlety

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 vepřové kotlety
  • 5 rajčat
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 50g zelených oliv
  • máslo
  • šalvěj
  • pepř
  • sůl

Postup

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. V kastrolu na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme spařená, oloupaná rajčata a na osminky nakrájená rajčata, několik lístků šalvěje, osolíme a opepříme. Dobře promícháme a krátce povaříme na mírném ohni.

Mezitím na pánvi opečeme na másle kotlety. Jakmile jsou hotové, vyndáme je a udržujeme v teple. Do pánve vlijeme omáčku z hrnce, přidáme olivy zbavené pecek a povaříme.

Kotlety podáváme s vařenými bramborami přelité omáčkou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: