Provensálské grilované řezy

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 menší plátky vepřové panenky
  • 4 menší plátky hovězí svíčkové
  • 2 stroužky česneku
  • provensálské koření
  • sůl
  • olej

Postup

Plátky masa lehce naklepeme hranou ruky, osolíme a okořeníme. Česnek prolisujeme a promícháme s dvěma lžícemi oleje. Touto směsí maso potřeme a necháme odležet na chladném místě 3 hodiny.

Maso grilujeme do měkka za občasného potírání olejem.

Podáváme s pečivem a omáčkovými dipy.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: