Polévka se strouháním

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 1 litr hovězího vývaru
  • polévkové koření
  • petrželka
  • 1 vejce
  • 150g polohrubé mouky

Postup

Do mouky přidáme vejce, lžíci vody a uhněteme tuhé těsto. Těsto nastrouháme a strouhání necháme oschnout.

Hovězí vývar krátce převaříme s polévkovým kořením a petrželkou. Dle chuti můžeme přidat kořenovou zeleninu. Připravené strouhání uvaříme ve vroucí polévce.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 1/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: