Pivovarský tokáň

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 800g vepřového bůčku bez kosti
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 pivo
  • 100g uzeného sýra
  • 500ml hovězího vývaru
  • nové koření
  • strouhanka
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme bůček nakrájený na proužky a ze všech stran opečeme do zlatova. Poté podlijeme vývarem, přidáme lisovaný česnek utřený se solí, několik kuliček nového koření, opepříme a dusíme téměř do měkka.

Šťávu zahustíme strouhankou, zalijeme pivem a chvilku povaříme.

Podáváme s vařenými bramborami posypané strouhaným sýrem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: