Pařížský řízek

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 plátky telecí kýty
  • hladká mouka
  • 2 vejce
  • 3 lžíce smetany
  • polohrubá mouka
  • sůl
  • olej

Postup

Vejce rozšleháme a osolíme. Postupně vmícháme smetanu a čtyři lžíce polohrubé mouky. Dobře rozmícháme a vytvoříme husté těstíčko.

Plátky masa lehce naklepeme, nařízneme na okrajích a osolíme. Obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka. Maso vyndáme a necháme okapat.

Na oleji zvolna smažíme do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými novými bramborami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: