Pařížský biftek

Preparation time Doba přípravy: 40 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 400g mletého hovězího
  • 1 vejce
  • 1 kyselá okurka
  • nakládaná řepa
  • 1 větší cibule
  • 8 plátků toastového chleba
  • olej
  • pepř
  • sůl

Postup

Maso smícháme s vejcem, osolíme a opepříme. Přidáme na jemno nakrájenou okurku, cibuli a trochu nakládané řepy.

Ze směsi vytvoříme bifteky, které poklademe na toastový chléb. Masem dolů zvolna opékáme dokud není maso propečené. Poté jej otočíme toastem dolů, aby se do něho mohla vsáknout šťáva vypečená z masa.

Podáváme s volskými oky.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: