Pangasius v citronovo smetanové omáčce

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 plátky pangasia
  • 1 kelímek smetany
  • 1 citron
  • máslo
  • bazalka
  • sůl

Postup

Rybu omyjeme a osušíme. Plátky osolíme, pokapeme citronem a zprudka z obou stran osmažíme na rozpuštěném másle. Pangasia vyndáme a udržujeme v teple.

Do výpeku přidáme šťávu z poloviny citronu, povaříme a přilijeme smetanu. Za stálého míchání povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Přimícháme nasekanou bazalku a můžeme podávat.

Vhodnou přílohou jsou vařené či opékané brambory.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: