Pangasius po mlynářsku

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 plátky pangasia
  • 2 citrony
  • hladká mouka
  • máslo
  • drcený kmín
  • sůl

Postup

Plátky pangasia lehce osolíme, okmínujeme a obalíme v hladké mouce.

Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme plátky ryby a pečeme. Jakmile začnou plátky bělat, otočíme je a doděláme.

Podáváme s vařenými bramborami a polovinou citronu na pokapání.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: