Pangasius na červené cibulce

Preparation time Doba přípravy: 25 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 plátky pangasia
  • 1 citron
  • 3 červené cibule
  • kremžská hořčice
  • máslo
  • sůl

Postup

Plátky pangasia osušíme, osolíme a potřeme hořčicí. Cibuli oloupeme a nahrubo nakrájíme. Na větší pánvi rozpustíme kousek másla a necháme zpěnit cibuli. Na ní vložíme plátky ryby a smažíme dokud nezbělá. Po přibližně pěti minutách otočíme a doděláme z druhé strany.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: