Palocké špízy
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 250g svíčkové
- 250g vepřové kýty
- 100g čabajské klobásy
- 100g slaniny
- mletá pálivá paprika
- mletý pepř
- sůl
- olej
Postup
Plátky masa mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme na kostky a střídavě s kostkami slaniny a čabajské klobásy napichujeme na jehly nebo špejle. Opečeme ze všech stran na pánvi.
Do šťávy dáme trochu pálivé papriky, osolíme, podlijeme troškou vody a chvilku povaříme. Špízy podáváme přelité touto omáčkou.
Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo chléb.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.