Obalovaný květák

Preparation time Doba přípravy: 40 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 1 květák
  • hladká mouka
  • 2-3 vejce
  • strouhanka
  • sůl
  • olej

Postup

Květák rozdělíme na růžičky a pečlivě omyjeme. Chvilku povaříme ve slané vodě (nesmí být úplně měkký!). Květák vyjmeme a necháme oschnout.

Obalíme v hladké mouce, rozdvedlaných vejcích a strouhance. Obalený květák osmažíme.

Podáváme s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: