Neapolská játra s česnekem

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g vepřových jater
  • 300g rýže
  • 4 stroužky česneku
  • hladká mouka
  • kečup
  • pažitka
  • libeček
  • petrželka
  • olej
  • sůl

Postup

Rýži uvaříme a promícháme se sekanou pažitkou, libečkem a petrželkou.

Játra nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejem olej, do kterého přidáme nadrobno nakrájený česnek. Játra zprudka opečeme, opepříme, zakapeme kečupem a krátce podusíme. Játra osolíme a podáváme s rýží.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: