Milánská dršťková polévka
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 400g drštěk
- 50g slaniny
- 1 cibule
- 50g vařeného uzeného masa
- 100g tvrdého sýra
- rajský protlak
- česnek
- petrželka
- mletá pálivá paprika
- mletý pepř
- sůl
- olej
Postup
Dršťky uvaříme do měkka. Vyjmeme je a vývar necháme na později. Drštky pokrájíme na menší kousky.
Slaninu nakrájíme na kostičky a na oleji rozškvaříme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a uzené maso pokrájené na menší kostky. Vše osmahneme, přidáme nadrobno nakrájený česnek, sekanou petrželovou nať, dršťky a několik lžic rajského protlaku. Okořeníme paprikou a opepříme.
Krátce osmahneme, zalijeme vývarem a několik minut povaříme.
Polévku podáváme sypanou strouhaným sýrem.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.