Masová omáčka na těstoviny

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 400g mletého hovězího
  • 75g čočky
  • 200ml zeleninového vývaru
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 4 rajčata
  • 100g sterilované kukuřice
  • tabasco
  • cayenský pepř
  • oregano
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Čočku den předem namočíme do vody necháme odmočit. Druhý den ji slijeme a uvaříme v zeleninovém vývaru do měkka.

Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme maso a ze všech stran zprudka opečeme.

Přidáme oloupaná, na osminky nakrájená rajčata, kukuřici a podlijeme vodou. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou přibližně 20 až 25 minut. Před koncem přidáme špetku cayenského pepře, několik kapek tabasca, čočku a oregano.

Podáváme s těstovinami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: