Makarony s drůbeží citrónovou omáčkou
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2
Suroviny:
- 300g makaronů
- 300g krůtích řízků
- 2 mrkve
- 1 pórek
- 250ml drůbežího vývaru
- 200g šlehačky
- šťávu z půlky citronu
- solamyl
- olej
Postup
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Maso a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na tenké šikmé plátky. Maso se zeleninou ze všech stran zprudka opečeme na rozpáleném oleji, zalijeme vývarem a vaříme přibližně 5 minut. Přidáme šlehačku, citronovou šťávu a krátce povaříme. Za stálého míchání poprášíme solamylem a necháme vzkypět.
Podáváme s makarony uvařenými ve slané vodě.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.