Losos na másle

Preparation time Doba přípravy: 20 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 ks filé z lososa
  • máslo
  • kmín
  • 2 citrony
  • hladká mouka
  • sůl

Postup

Filé z lososa omyjeme, osušíme a pokapeme z obou stran šťávou z citronu. Lehce osolíme, okmínujeme a necháme hodinu odležet v lednici.

Plátky obalíme v hladké mouce a osmažíme přibližně 3 minuty z každé strany. Poté rybu okmínujeme a necháme ještě minutku prohřát.

Podáváme s vařenými bramborami a čtvrtkou citronu na pokapání.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4.14/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


  1. tomas
    21. Říj. 2011, 20:46

    hm

Nový recept

Další recepty v kategorii: