Kuře Teriyaki

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 1 kuře
  • sojová omáčka
  • 100ml bílého vína
  • cukr
  • zázvor
  • drcený česnek
  • 1 malá cibule
  • olej
  • sůl

Postup

Promícháme lžíci oleje, 2 lžíce sojové omáčky, lžičku cukru, lžičku zázvoru, bílé víno, lžičku drceného česneku, nadrobno nakrájenou cibuli, špetku soli a vytvoříme marinádu.

Kuře rozporcujeme na části a vložíme do marinády. Necháme 2 hodiny odležet. Poté kuře opečeme a v průběhu pečení potíráme marinádou.

Podáváme s vařenou rýží.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: