Krumlovský drak

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 700g mletého masa (směs vepřového a hovězího)
  • 100g hladké mouky
  • 50g cibule
  • 50g feferonek
  • 2 vejce
  • strouhaný křen
  • plnotučná hořčice
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno a přidáme je do umletého masa. Přimícháme mouku, vejce, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Ze směsi tvarujeme malé placičky. Z obou stran je opečeme na oleji do zlatova.

Placičky podáváme potřené hořčicí a sypané strouhaným křenem. Jako příloha jsou vhodné vařené nebo opékané brambory.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 1/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: